Praktische informatie

Goed om te weten!

Deelnemersfaciliteiten

Als deelnemer ga je van start in het Paleiskwartier en finish je op de sfeervolle Parade. Uiteraard hebben we hier onze deelnemersfaciliteiten afgestemd. Wij zorgen er uiteraard voor dat je eventuele bagage kosteloos van de start naar de finish wordt gebracht!

Vanaf 11.00 uur kun je je in het Koning Willem 1 College (bij de startlijn aan de Onderwijsboulevard) omkleden, van het toilet gebruik maken en je bagage (ter grootte van een kleine boodschappentas) in bewaring geven.

Heb je nog support of advies nodig? Er is een professionele fysiotherapiestand aanwezig die je van deskundige hulp kunnen voorzien!

Eenmaal gefinisht kun je in het Theater aan de Parade op vertoon van je wedstrijdnummer je tas weer ophalen en is er een mogelijkheid om je om te kleden. Bij de finishlijn aan de voet van de Sint-Jan op de Parade en in Theater aan de Parade zijn uiteraard toiletvoorzieningen en is er een fysiotherapie- en EHBO post aanwezig. 

Ophalen startnummers

Alle deelnemers krijgen een persoonlijke mail met daarin het toegekende startnummer. Om de uitgifte van de startnummers zo soepel en vlot mogelijk te laten verlopen verzoeken we je om t.z.t. je bevestigingsmail met je startnummer mee te nemen naar Run2Day 's-Hertogenbosch.