FAQ - Inschrijving

Inschrijving

Kan ik na inschrijving mijn gegevens aanpassen?

Ja! Deelnemers kunnen zelf na inschrijving de NAW (naam/adres/woonplaats) gegevens aanpassen. Na inschrijving ontvangt de deelnemer een persoonsgebonden link. Let op: dit kan maar tot een nader te bepalen datum om startnummers aan juiste deelnemer en afstand te kunnen koppelen. Deze datum ligt waarschijnlijk twee weken vóór datum Vestingloop. Daarna kan je dus je gegevens niet meer aanpassen.

Kan ik na inschrijving de afstand wijzigen?

Ja! Deelnemers kunnen zelf na inschrijving de afstand aanpassen. Hiervoor wordt aan elke deelnemer een persoonsgebonden link toegestuurd. Wijzigen van de afstand is slechts mogelijk mits de limiet van het aantal inschrijvingen van de betreffende afstand nog niet is behaald. Let op: dit kan maar tot een nader te bepalen datum om startnummers aan juiste deelnemer en afstand te kunnen koppelen. Deze datum ligt waarschijnlijk twee weken vóór datum Vestingloop. Daarna kan je dus je gegevens niet meer aanpassen.

Kan ik mijn inschrijving overdragen aan een andere persoon?

Ja! Deelnemers kunnen zelf de inschrijving omzetten naar een andere persoon door de NAW (naam/adres/woonplaats) gegevens aan te passen. Hiervoor wordt aan elke deelnemer een persoonsgebonden link toegestuurd. Let op: dit kan maar tot een nader te bepalen datum om startnummers aan juiste deelnemer en afstand te kunnen koppelen. Deze datum ligt waarschijnlijk twee weken vóór datum Vestingloop. Daarna kan je dus je gegevens niet meer aanpassen.

Als ik mijn inschrijving overdraag aan een andere persoon, kan ik dan ook de afstand aanpassen?

Ja! Deelnemers kunnen zelf de inschrijving omzetten naar een andere persoon en tevens kan de afstand gewijzigd worden. Hiervoor wordt aan elke deelnemer een persoonsgebonden link toegestuurd. Wijzigen kan maar tot een nader te bepalen datum om startnummers aan juiste deelnemer en afstand te kunnen koppelen.

Let op: de volgende wijzigingen zijn NIET mogelijk

  • Van Rabobank kids run naar Grasso Trimloop 5, 10 of 15km
  • Van Grasso Trimloop 5, 10 of 15km naar Rabobank kids run
  • Van Grasso Trimloop 15km naar Wedstrijdloop 15km

Ontvang ik een bevestiging van inschrijving?

Na inschrijving via de website van BrandLoyalty Vestingloop 2018 wordt automatisch een bevestiging van inschrijving toegestuurd naar het email adres welke bij inschrijving is ingevuld. In deze mail vind je ook een persoonlijke link waardoor je je inschrijving kan beheren.

Kan ik meerdere personen tegelijk inschrijven?

Elke deelnemer moet individueel ingeschreven worden. Dit gebeurt door de deelnemer zelf (of een persoon die dat voor de deelnemer doet) via de website van BrandLoyalty Vestingloop 2018. Vanaf 75 personen inschrijven is dit echter wel mogelijk via een aan te leveren excel-formulier. Het verzoek kan worden ingediend via bijzonderevraag@brandloyaltyvestingloop.nl.

Als ik mijn inschrijving annuleer, krijg ik dan mijn inschrijfkosten terugbetaald?

Het betaalde inschrijfgeld wordt niet gerestitueerd. De inschrijving kan nog wel aan iemand anders worden doorgegeven. De NAW gegevens (naam/adres/woonplaats) en, indien van toepassing, ook de afstand kan men zelf wijzigen naar de andere deelnemer.