Nieuws

Laatste nieuws!

Pacers gezocht

We zijn nog op zoek naar een aantal ervaren hardlopers die als pacers willen deelnemen voor de 5 – 10 -15 km. Je krijgt hier natuurlijk wel iets voor terug: je doet gratis mee aan het grootste hardloopfeest van ’s-Hertogenbosch en je krijgt een T-shirt. Natuurlijk zijn onze deelnemers je heel erg dankbaar! Dus, kun jij een bepaald tempo gelijkmatig volhouden?

Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar lieke@artishockevents.nl. 


Alle antwoorden op een rijtje!

Met zo’n 8.000 deelnemers is een grote hoeveelheid aan vragen in de aanloop naar het evenement te verwachten. Gezien het veelal repeterende karakter hebben we een overzicht gemaakt. Vragen over o.a. je inschrijving,  aanwezige faciliteiten, parkeren en bedrijvenloop kan je hier terugvinden.

vestingloop20170112.jpg?hash=7280c978ff3a3cf9


Nieuw: 5 km Para Run!

blade_low_res.jpg?hash=95ea0dad479c9a61

Tijdens de 13e editie van de BrandLoyalty Vestingloop bieden we ook mindervalide runners de mogelijkheid om aan het gezelligste hardloopevent van Zuid-Nederland deel te nemen. Ben je visueel gehandicapt, een wheeler of ren je bijvoorbeeld op blades? Doe ook mee! De 5 km Para Run deelnemers (en eventuele begeleiders die gratis meedoen) starten vanuit een eigen vak. Uiteraard zorgen wij voor aangepaste faciliteiten. Schrijf je snel in gezien het beperkt aantal beschikbare startnummers.

wheeler_low_res.jpg?hash=7341477b1904c6a5


Meer nieuws >