Nieuws

Laatste nieuws!

Inschrijving BrandLoyalty Vestingloop gestart!

Maak je sportieve voornemens waar en schrijf je in voor alweer de 14e editie van de Vestingloop ’s-Hertogenbosch op zondag 26 mei 2019. Het is inmiddels een traditie. Startend vanaf het Paleiskwartier, door een stuk van de binnenstad, naar Het Bossche Broek en dan langs de prachtige vesting naar de eindstreep op de Parade. De mooiste finish van Nederland, niet waar? 


Zie jij je er ook al in lopen?

We hebben passie voor het lopen. We lopen niet alleen hard, we love (hartje) lopen! Dit Vestingloop 2019 hardloopshirt, beschikbaar in maat XS t/m XL, is vanaf vandaag voor € 22,50 middels het inschrijfformulier te bestellen.

Opzet_VSL_shirt_2019_vector.png?hash=fed79c9bf39458f3


Run2Day Den Bosch, dé hardloopspecialist van Den Bosch

Inschrijfgeld retour bij aanschaf hardloopschoenen

Hardloopspeciaalzaak Run2Day Den Bosch gevestigd aan de Van Berckelstraat 2 is trots partner te zijn van de Vestingloop.

Ben jij op zoek naar het perfecte paar hardloopschoenen? Kom dan naar Run2Day Den Bosch, wij meten je met behulp van onze Schoenanalysemethode een paar hardloopschoenen aan rekening houdend met je doelstelling, looppatroon en natuurlijk wat je zelf lekker vindt lopen. Neem een bewijs van je inschrijving mee en wij betalen je inschrijfgeld terug bij de aanschaf van een paar hardloopschoenen.

Heb je al goede hardloopschoenen? Maakt niet uit want wij doen veel meer! Zo verzorgen wij de iRUN voorbereidingstrainingen op de Vestingloop. Ook lopen vanuit Run2Day Den Bosch iedere woensdagavond de Running Junkies Den Bosch een rondje, deelname is gratis! Ook de laatste innovaties op het gebied van hardloop gps-systemen, hardloopkleding en natuurlijk sportvoeding vind je bij ons.

Meer informatie over onze winkel en onze unieke Schoenadviesmethode vind je hier:

http://www.run2day.nl/loopanal...

We zien je graag in de winkel, de koffie staat klaar!

iRun_basic.jpg?hash=87927a41cdb2fba9


Meer nieuws >