Programma

Programma

De 1e editie van de Vestingwandeling, in de voetsporen van Frederik Hendrik, is met 600 wandelaars volledig uitverkocht.

Startnummer ophalen   

Vanaf 10.30 uur is op de Parade (onder het zwarte sponsordeck) de registratiebalie geopend. Op vertoon van je bevestigingsmail, uitgeprint of via het beeldscherm van je mobiele telefoon, ontvang je o.a. de routebeschrijving, toeristische informatie, een rugzakje en een persoonlijk startnummer. Dit startnummer is gedurende de wandeling tevens je inschrijfbewijs voor enkele versnaperingen en een flesje water (geen volwaardige lunch) op de route. 

Officiële startschot

Om 11.00 uur vindt het officiële startschot van de Vestingwandeling plaats. Vertrek jij dan ook meteen zodat je ook weer op tijd finisht? Je kan tot uiterlijk 12.00 uur starten.  

Sluiting

Het startbureau sluit om 18:00 uur. U dient dan de wandeling te hebben volbracht.

Bereikbaarheid   

Start en finish zijn op loopafstand bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station loop je in ongeveer 10 minuten naar de start/finish aan de Parade. Je fiets kun je gratis stallen in de stalling in de Kerkstraat of bij het Centraal Station. De parkeergelegenheid in het centrum en de transferia zijn bereikbaar.