Vrijwilligers

Versterk de Vestingloop-crew!

Wil je ook actief betrokken zijn bij de organisatie van de BrandLoyalty Vestingloop en samen met ons de 14e editie weer tot een ongekend succes maken? Meld je dan nu aan! Alle hulp is van harte welkom. Denk aan het aansturen van op- en afbouwwerkzaamheden, extra handen bij de op- en afbouw, hulp op het inschrijfbureau, aansturen van andere vrijwilligers, het in goede banen leiden van de prijsuitreikingen, maar ook begeleiding op het parcours. Wij verwelkomen je graag binnen ons team!

Studiepunten voor studenten

Studeer je eventmanagement, vrijetijdskunde, toeristisch management, hotelmanagement, volg je een sportopleiding of een andere studie waarvoor je graag praktijkervaring opdoet bij de organisatie en marketing van een groot event? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen met je school hoe je studiepunten kunt verdienen via jouw inspanningen bij de BrandLoyalty Vestingloop.

Wat krijg je er voor terug?

Als beloning voor je werk als Vestingloop crew member krijg je veel waardering van zo'n 7.000 enthousiaste lopers en een groot publiek, een Vestingloop t-shirt en een borrel met de hele crew na afloop van de BrandLoyalty Vestingloop.

Contact & aanmelden
Artishock, events & marketing
E: lieke@artishockevents.nl